Orzechowe toffi i Czekolada orzechowa

Może Ci się również spodoba

5 komentarzy

  1. Dagmara Lis napisał(a):

    Ale sobie narobiłam smaka! Wygląda przepysznie! 🙂 uwielbiam takie „domowe sposoby na” i jak tylko będę mieć więcej czasu to koniecznie chcę wypróbować takie cuda. Pozdrawiam 🙂

  2. jogosfera napisał(a):

    Przyznam, że byłam uzależniona od nutelli, ale od ponad półtora roku nie kupuję i nie jem. Generalnie wystarczyło, że przeanalizowałam skład :/ Sama jeszcze nie robiłam poza tą z awokado, ale może spróbuję 🙂

  3. justa napisał(a):

    a próbowałaś robić podobne na orzechach włoskich?

    • Maggie napisał(a):

      Takie kremy robię na migdałach, sezamie, nerkowcach i orzechach laskowych. Orzechy włoskie ze zbioru 2015 zjadły moje dzieciaki, więc pustki w spiżarni. Czekamy na nowy zbiór i będziemy próbowac takiej pasty. W przepisach nie używam orzechów ziemnych bo po nich boli mnie głowa.

  4. Kuba - MyLittleAntS napisał(a):

    Słodyczy jeszcze sam nie robiłem, ale korci… czekolada orzechowa dobrze się zapowiada.

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *